© UNIKABOXEN 2011

Det bjöds på nykokta dalakräftor i lada 1 i Halvars. Det sögs och sörplades i takt med Björnbrygs musikaliska tutti frutti. Nya och gamla låtar framfördes av en för kvällen specialkomponerad ensamble. Björn på trummor och Peter på bas fick ersätta Mats, Robban och Rune, som av olika själ inte kunde delta på Kräftrocken. Björnbryg fick även lite extra förstärkning genom Kjelles brorsa, som hoppade in både på bas och gitarr.

Björnbryg Fan Club var representerade i form av ordförande Lotta/Marie och presidenten Ingela som villigt ställde upp framför kameran. De berättade stolt över de avfuktare som ställts ut i lokalen för att öka komforten för publiken. Innan konserten hade de varit i kontakt med bandet och framfört önskemål från fansen att spelningen skulle innehålla några riktiga trosvätare. I samband med detta hade Björnbryg ställt ett krav. Det blir inga trosvätare om ni inte ser till att det finns avfuktare i publikhavet.

Nedan några klipp som beskriver bredden i Björnbrygs reportoar och förmedlar lite av den stämmning som man lyckades skapa i ladan.

Foto och text Tommy Sörstrand för UNIKABOXEN.NET 2011