© Text och bild Tommy Sörstrand för UNIKABOXEN.NET 2016

Pappa bjöd släkt och vänner på en riktig fest på hans födelsedag. Vädret var så där underbart som bara vädret kan vara en perfekt Svensk sommardag och teamet bakom Långängens Gård överträffade allas förväntningar. Det bjöds på det bästa huset hade både när det gäller personlig service och läckert lagade maträtter. Levande musik och dans på de breda gamla furutiljorna i ladan höjde stämningen och ledde till spontana hurrarrop.

Alla inbjudna hade inte möjlighet att vara med, men skickade värmande grattulationer och sitt deltangande på andra sätt. På min facebooksida skapade mina inlägg 157 gilla-markeringar, 222 visningar, 13 kommentarer och 1 inlägg. Inte illa för en person som inte ens har en smartphone.

Grillbuffé

Levande musik med Björn & Linda

Still going strong med mikrofonen

Hipp Hipp, Hurra, Hurra, Hurra, Hurraaaaah!

5 av Pappas 11 syskonbarn representerade

Kusinerna hyllar sin Farbror och min Pappa med en gruppbild. Från vänster Åke, Tommy, Siv, Kalle, Marita, Marianne och Rut. Vi saknade Bengt-Åke, Inger och Marianne från Karlskoga, som inte hade möjlighet att delta på festen. Lizzi och Bo kunde heller inte komma. Tage är den enda av kusinerna som inte längre finns med oss.

Tack Pappa och alla ni andra som gjorde denna dag till ett minne för livet!

Stay tuned and keep that crazy feeling!