© Text och bild Tommy Sörstrand för UNIKABOXEN.NET 2016

En underbar vinterdag

Vädret var verkligen inbjudande denna sportlovsdag och hela familjen var för en gångs skull samlade. Signalerna var tydliga och samtliga började leta i garderober och hatthylla efter lämplig mundering. Nu skulle vi ut och njuta natur. Siktet var inställt på Hellasgården som kan erbjuda lite av varje.

 

 

Solen värmde gott samtidigt som kylan bet så där lite lagom när vi promenerad runt på isen och njöt av alla sportiga människor som också lockats ut denna härliga dag. Som Stockholmare är man inte bortskämd med vackra vinterdagar, men det gör också att det nästan blir religiöst när en dag som denna dyker upp.

Vi har en vinterbadare i familjen, som njöt lite extra när hon fick plaska runt i det iskalla vattnet.

Bastubadet efter är förmodligen lika skönt. Om jag förstår min fru rätt så är det kombinationen, som skapar den där speciella känslan av pånyttfödelse.

Har själv aldrig vågat och föredrar något mer tempererade utmaningar. Klarar inte ens en kalldusch.

 

 

Med rödblommiga kinder avslutade vi vår sportlovsdag i Hellasgårdens värmestuga. Ackompanjerad av ljudet från den öppna spisen åt vi en gemensam brunch. En dag tillsammans i en natur 20 minuter från Stureplan kan faktiskt funka när tid och planering inte finns för en sportlovsvecka i fjällen.

Stay tuned and keep that crazy feeling at UNIKABOXEN.NET...

© Text och bild Tommy Sörstrand för UNIKABOXEN.NET 2016