B2 Bredband AB hade samlat ihop lite folk från fastighetsbranchen för ett litet event på Rörken Ring strax norr om Uppsala.

F1 gurun och motorsportskommentatorn från bland annat Viasat Motor, Janne Blomquist hade genomgång i klubbhuset för att alla skulle komma i rätt stämning innan racet. Vid depån delades vi upp i sex lag med fyra förare i varje. Victor Bouveng en lovande 16 åring som lämnat GoKart tävlingarna bakom sig och nu siktar på en karriär i de högre klasserna, fanns med i ett av lagen. Tävlingen gick ut på att köra så många varv som möjligt på 80 minuter och gissa vilket lag som vann?

Väl ute på banan växte hornen ut på de flesta av deltagarna. Det blev en hård kamp mot naturlagarna. Bilarna kom upp i en hastighet kring 70 km/h och jag tror att min puls var uppe i 170 redan efter tredje kurvan. Det sladdades och bilar snurrade, men inga incidenter med kroppsskada.

Det blev en riktigt härlig förmiddag i försommarsolen.

Janne Blomquist var engagerad och hade bra varvtider, men Victor slog oss alla med varvtider strax över 53 sek. Mitt bästa varv tog 57,11 sek.
Ovan ser vi Victor tillsammans med en av arrangörerna från B2 Bredband AB, som förövrigt sponsrar Victor denna säsong i Formel Renault.

Prisutdelning och en smått förlägen Victor fick lägga ännu en medalj till sin samling.

Eventet avslutade med smörgåstårta och racingsnack i solskenet.
Tack B2 och alla ni andra för en härlig förmiddag på Rörken Ring.